Prahova: Un adolescent de 15 ani a VIOLAT un băieţel de şapte ani

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din localitatea prahoveană Dumbrava, a fost arestat preventiv, pentru 19 zile, fiind acuzat de viol în formă continuată, victima sa fiind un băiat din aceeaşi localitate, în vârstă de şapte ani,

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, miercuri, de Poliţia Prahova, un tânăr din comuna prahoveană Dumbrava a primit, marţi, mandat de arestare pentru 19 zile sub acuzaţia de viol în formă continuată, victima fiind un băiat de şapte ani, din aceeaşi localitate.

Poliţiştii Secţiei rurale Valea Călugărească au deschis ancheta în acest caz la începutul lunii septembrie, când o femeie din localitatea Dumbrava a mers la Poliţie şi a reclamat că nepotul său, în vârstă de şapte ani, a fost violat de un băiat din comună.

Copilul a fost dus la Serviciul de medicină legală, unde, în urma unui examen de specialitate, s-a stabilit că are urme de agresiuni sexuale. În urma audierilor, poliţiştii au stabilit că în vara acestui an adolescentul care a fost arestat preventiv l-ar fi agresat de mai multe ori pe băiatul de şapte ani, însă acesta nu a spus nimănui nimic de teamă, în condiţiile în care a fost ameninţat.

Adolescentul suspect în acest caz a fost, în primă fază, supus unei expertize psihiatrice în urma căreia s-a stabilit că are discernământ, motiv pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă, mandatul în acest sens fiind emis de către magistraţii Tribunalului Prahova.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.