Prahova – Tur la pas al statiunii montane Sinaia

Cele mai citite

Un tur la pas al statiunii prahovene Sinaia este organizat, pe 4 septembrie, de Asociatia Redescopera Sinaia, cu scopul de a le arata turistilor istoria mai putin cunoscuta a orasului.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor remis, joi, AGERPRES, acest tur de oras a fost gandit pe baza unui studiu realizat in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, astfel ca turistii sunt invitati sa afle povestea lui Sangeorgian, omul care a proiectat singur funicularul catre cota 2000, dar si modul in care proiectul a fost intrerupt de razboi.
De asemenea, cei care se vor inscrie pentru turul „Redescopera Sinaia la pas“ vor avea ocazia sa redescopere arhitectura si povestile caselor din statiune, dar si sa afle cum au ajuns schiurile in Romania si cine a avut rolul principal in aceasta istorie.
„Sinaia este un oras plin de povesti frumoase ce merita cunoscute. De aceea, ne face placere sa lansam aceasta invitatie de a descoperi si redescoperi orasul pas cu pas“, a declarat, in comunicat, Larisa Popescu, project manager al Asociatiei Redescopera Sinaia.
Cei interesati sa participe la acest tur la pas al statiunii montane se pot inscrie pana vineri, 2 septembrie, ora 19,00, la [email protected].
Tarifele turului sunt de 30 de lei pentru adulti si 15 lei pentru elevi, studenti si pensionari, in timp ce copiii sub sapte ani beneficiaza de gratuitate. De asemenea, grupurilor de minim 15 persoane li se ofera o reducere de 10%.
Turul va fi organizat in grupuri de minimum sapte persoane si maximum 20 de persoane, organizatorii anuntand ca, daca numarul minim de participanti nu este atins, atunci turul se reprogrameaza.

Ultimele articole

Salvatorii montani argeșeni au găsit 4 turiști după 12 ore de căutări

Luni seară, în jurul orei 23.00, Salvamont Argeș a primit un apel de urgență pentru a interveni, după ce...

Baia de Fier – localitatea gorjeană care devine din ce în ce mai atractivă pentru turiștii de pretutindeni

Pasionații de plimbări montane sau cei cărora le place să simtă adrenalină și vor să urce pe munte pentru...

Yacht sub pavilion olandez esuat pe Dunare, repus pe senalul navigabil de politistii de frontieră

Ambarcatiunile Politiei de Frontiera au intervenit pentru a acorda sprijin unui yacht la bordul caruia se aflau doi turisti...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ