Prahova: Troleibuz implicat într-un accident la Ploieşti

Cele mai citite

Două persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident care a avut loc pe Bulevardul Independenţei din municipiul Ploieşti între un troleibuz şi un autoturism.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Dan Radu, un troleibuz care face legătura între sudul şi vestul municipiului Ploieşti şi un autoturism au fost implicate într-un accident rutier a cărui cauză nu a fost deocamdată stabilită.
Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru AGERPRES, că în urma impactului dintre cele două autovehicule, două persoane din maşină au suferit traumatisme toracice uşoare, iar o a treia a suferit o criză de hipertensiune post eveniment.
Cele două victime cu traumatisme au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru investigaţii suplimentare şi îngrijiri.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ