Prahova: Trofeului ‘Sinaia Forever’

Prahova: Trofeului ‘Sinaia Forever’

Cea de-a IV-a editie a Trofeului ‘Sinaia Forever’, suspendata in luna iulie din cauza faptului ca se suprapunea cu data votului la referendum, se va desfasura de vineri pana duminica in statiunea montana de pe Valea Prahovei, pe un traseu spectaculos cu o lungime de peste trei kilometri.

Potrivit unui comunicat al Primariei Sinaia remis, luni, presei, in aceasta perioada vor avea loc etapele a saptea si a opta din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2012, programate initial sa se desfasoare in intervalul 27-29 iulie si suspendate din cauza referendumului national din data de 29 iulie.

Startul pentru cele doua curse se va da incepând cu ora 8,30 chiar de lânga Cazinoul orasului Sinaia, la intersectia strazilor Octavian Goga, Manastirii si Eroilor, iar sosirea va fi la Telegondola Sinaia.

Traseul are o lungime de 3.015,2 metri, diferenta de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.

Perioada de inscriere a participantilor a fost prelungita pana joi, la ora 15.00.

‘In secolul vitezei trebuie sa fii mereu gata de start pentru a castiga! Orasul nostru s-a impus de-a lungul timpului in prima linie a celor mai atractive si noi evenimente culturale si sportive de masa. In urma cu patru ani am dorit sa avem o cursa automobilistica la Sinaia, acum in 2012 avem cea mai frumoasa cursa de coasta din Romania. Acest lucru a fost posibil datorita conditiilor de organizare oferite concurentilor prin efortul localnicilor. Toti am inteles ca o cursa buna necesita securitate maxima, un traseu amenajat, spectatori civilizati si un pic de mtndrie locala’, a declarat, potrivit comunicatului, primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea.

 

 

 

AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.