Prahova – Trei dintre cele patru spitale propuse pentru reprofilare si-au externat pacientii

Cele mai citite

Trei dintre cele patru centre de sanatate din judetul Prahova, aflate pe lista unitatilor spitalicesti care vor fi transformate in camine pentru persoane varstnice, si-au externat toti pacientii.
Preventoriul TBC de la Poiana Tapului si-a externat, joi, toti cei 51 de copii cazati in acea unitate. De altfel, acesta este singurul centru de sanatate din judet pe care autoritatile sunt de acord sa il transforme in camin de batrani.
De asemenea, toti cei 50 de pacienti care erau internati la Centrul de Sanatate din Baltesti au fost externati, dupa cum a declarat, vineri, managerul spitalului, Cristiana Tache, precizand ca au fost sistate internarile in aceasta unitate.
Alti aproximativ 40 de pacienti care erau internati in spitalul de la Plopeni au fost trimisi acasa, managerul centrului de sanatate din localitate, Mihai Baican, afirmand ca nici aici nu se mai fac internari.
Singura unitate sanitara propusa pentru reprofilare care inca nu si-a externat pacientii este Centrul de Sanatate de la Urlati.
Managerul centrului, Ion Preda, a declarat, pentru AGERPRES, ca in prezent se mai afla in acest spital 73 de pacienti, care nu vor fi trimisi acasa si nici transferati la alte spitale.
„Mentinem pacientii cu riscul sa ni se impute acest lucru. Nu ii vom trimite la casele lor. In ceea ce priveste internarile viitoare, deocamdata le-am sistat, dar decizia finala va fi luata dupa o discutie pe care o vom avea azi (vineri – n.r.) cu primarul orasului“, a afirmat Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie