Prahova – Trafic restrictionat timp de 40 de zile pe DN 1, la Posada, din cauza unor lucrari de reabilitare a carosabilului

Cele mai citite

Traficul rutier va fi restrictionat timp de 40 de zile pe DN 1, la Posada, in zona Valea lui Bogdan, ca urmare a efectuarii unor lucrari de reabilitare a carosabilului pe un pod.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Dan Radu, lucrarile se efectueaza la km 117+388 metri, aproape de intrarea in statiunea montana Sinaia, iar restrictia de trafic este aplicata incepand de marti, aceasta vizand sensul de coborare dinspre Brasov spre Bucuresti.
In perioada in care se vor efectua lucrarile de reabilitare a carosabilului pe podul de la Valea lui Bogdan circulatia va fi dirijata in timpul zilei de cei care lucreaza in zona, iar noaptea vor functiona semafoare.
Seful Sectiei Drumuri Nationale Ploiesti, Valerian Manta, a declarat ca partea carosabila in zona este plina de gropi, astfel incat circulatia pe acel segment se desfasura cu mare dificultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie