Prahova – Theodor Paleologu: Eu nu am partizani de satisfăcut şi nici poliţe de plătit

Cele mai citite

Theodor Paleologu, candidat la şefia Partidului Democrat Liberal (PDL), a declarat marţi, la Ploieşti, că nu are „partizani de satisfăcut şi nici poliţe de plătit“, iar, în cazul în care ar câştiga alegerile, ar asigura partidului o conducere colegială şi echilibrată.
„Aşadar, ar fi o conducere colegială, echilibrată, în care nimeni nu ar pierde pentru că eu nu am partizani de satisfăcut şi nici poliţe de plătit. Nu am impresia că ar exista, dar trebuie să veghem ca acest lucru să nu se întâmple“, a spus Paleologu.
Acesta a precizat că a fost motivat să candideze de o analiză a situaţiei interne din partid şi de nevoia de a recâştiga electorat în vederea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2012. Vorbind despre atuurile sale în cursa pentru şefia PDL, Paleologu a precizat că este „un om de echilibru“ şi în acelaşi timp adeptul unei conduceri colegiale.
„Aş fi partizanul unei conduceri colegiale care nu ar bate cu pumnul în masă în sânul partidului pentru că nici nu-mi stă în natură şi, oricum, nu pot să bat cu pumnul într-o masă în jurul căreia s-ar afla Blaga, Boc, Frunzăverde, Roberta Anastase ş.a.m.d.“, a mai spus democrat liberalul.
Theodor Paleologu s-a aflat marţi la Ploieşti unde şi-a prezentat moţiunea ‘Privind spre viitor’ cu care candidează la preşedinţia PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie