Prahova – Taxa de studii marita cu 700 de lei la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti

Cele mai citite

Taxa de studii la Universitatea de Petrol si Gaze (UPG) din Ploiesti s-a marit cu 700 de lei, astfel incat candidatii admisi pe locurile cu taxa in anul universitar 2012-2013 vor plati anual suma de 2.900 de lei care va putea fi achitata in patru rate egale, potrivit datelor postate pe site-ul oficial al institutiei.
De asemenea, taxa de inscriere este de 100 de lei pentru toate domeniile si formele de invatamant din cadrul universitatii, iar pentru inscrierea la doua sau mai multe domenii taxa scade la 80 de lei pe domeniu.
Inscrierile se fac in perioada 11-17 iulie, iar afisarea rezultatelor este programata pentru data de 18 iulie.
La UPG Ploiesti sunt disponibile la cele cinci facultati (Inginerie Mecanica si Electrica, Ingineria Petrolului si Gazelor, Tehnologia Petrolului si Petrochimie, Facultatea de Stiinte Economice, Facultatea de Litere si Stiinte) aproape 2.400 de locuri, respectiv 1.488 cu taxa, 856 la buget si alte 55 destinate minoritatilor.
Admiterea se face pe baza mediei de la bacalaureat, iar departajarea se va face in functie de media obtinuta la examenul de bacalaureat la Limba si literatura romana.

Ultimele articole

Senatorul Dănuț Bica (PNL): „Guvernările liberale au majorat de 3 ori pensiile în ultimii 4 ani!”

În decursul săptămânii trecute, președintele Klaus Iohannis a pus semnătura pe decretul de promulgare a proaspăt adoptatei legi a...

Ialomiţa: Consiliul Local Slobozia majoreaza taxele şi impozitele cu 16%. Un singur consilier a votat împotrivă

Consilierii municipali din Slobozia au votat, marţi seară, în cadrul şedinţei ordinare, majorarea impozitelor şi taxelor locale cu 16%,...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ