Prahova: Tanara batuta in curtea liceului de catre fostii colegi

Cele mai citite

O eleva a ajuns la spital, dupa ce fostii colegi au batut-o
O eleva a ajuns la spital, dupa ce fostii colegi au batut-o

O eleva a Liceului Toma Socolescu din Ploiesti a fost agresata de un grup de patru persoane care au intrat ilegal in incinta institutiei de invatamant, aceasta fiind transportata de urgenta la Spitalul de Pediatrie din municipul resedinta de judet.

Potrivit datelor oferite de catre Gruparea Mobila de Jandarmi “Matei Basarab”, agresorii au sarit gardul liceului, pentru a evita intrebarile paznicului.

Tanara de 16 ani se afla in curtea institutiei la care era eleva de doar doua saptamani si a fost lovita in zona capului si a abdomenului fiind necesara transportarea ei de urgenta la Spitalul de Pediatrie Ploiesti.

In urma cautarilor efectuate de jandarmi, au fost identificati autorii agresiunii, doi baieti de 17 si 20 de ani si doua fete de 17 si 18 ani, fosti colegi ai victimei la liceul unde aceasta invatase anterior.

Potrivit jandarmilor, cei patru au cautat-o pe eleva de 16 ani de la Toma Socolescu din cauza unei neintelegeri mai vechi dintre victima si una dintre tinerele din grup.

Celor in cauza le-au fost intocmite acte de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ