Prahova: Şofer la Electrica, fura motorină din propriul rezervor

Data:

rezervor-1347309090Un şofer angajat al SC Electrica a fost surprins de jandarmi în timp ce fura motorină chiar din autoutilitara pe care lucra.

Astfel, marți, 27 ianuarie, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova, ce acționa în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale în zona Gării de Nord din municipiul Ploiești, judeţul Prahova, a surprins o persoană ce sustragea produs petrolier din rezervorul unui autovehicul..

Trecând la identificarea şi cercetarea faptei ilicite, jandarmii au stabilit că, Ștefan C. în vârstă de 53 de ani, domiciliat în comuna Ceptura, județul Prahova, a sustras motorină din autoutilitara pe care lucra ca șofer, ce aparținea S.C. Electrica Serv, Filiala de Întreținere și Servicii Energetice. Până în momentul surprinderii acesta scosese, cu ajutorul unui furtun, 10 litri de produs.

Celui în cauză, i s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru fapta susceptibilă a fi „furt calificat”, dosar ce va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea continuării cercetărilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...