Prahova şi-a desemnat Regina

12 concurente şi-au disputat în acest weekend, mizând pe frumuseţe şi spontaneitate, titlul de Regina Prahovei. Oana Cristina Gârbea, o tânără de 20 de ani, a luat marele premiu.

regina prahovei

„Regina Prahovei“ şi „Miss Prahova“ au fost titlurile la care au râvnit, în acest weekend, 12 fete din judeţ, una mai frumoasă ca alta, la concursul de miss ce s-a desfăşurat la Club Laguna din Ploieşti. Probele au fost cele clasice, ţinută de zi, costum de baie şi rochie de seară, momentul special al concursului fiind defilarea în rochii de seară. Frumuseţea, atitudinea şi spontaneitatea concurentelor au făcut destul de dificilă misiunea juriului, din care au făcut parte viceprimarul Ploieştiului Raul Petrescu, proaspăt întors din luna de miere, compozitorul Alin Radu, creatorul celebrelor piese Dalinda şi Maria, Maria, Clara Popescu, organizator internaţional de evenimente, Alexandru Moldoveanu, directorul unui hotel din Sinaia, medicul Kitty Cristina, iar preşedintele juriului a fost Sorin Popescu, directorul Fundaţiei Miss Queen of Europe. Într-un final, titlul de Regina Prahovei a fost adjudecat de Oana Cristina Gârbea, o tânără de 20 ani, 1,70 m înălţime şi 48 de kilograme. Oana este din Ploieşti şi este studentă la drept.

Ploieşteanca  Andra Stoican a câştigat titlul de Miss Prahova, iar pe locurile doi şi trei s-au clasat Elena Alexandra Matei şi Denice Mihaela Ilioiu. Titlul Miss Sinaia, acordat în cadrul aceleiaşi competiţii, a fost câştigat de Andreea Onica. Un moment special al concursului l-a constituit premierea micuţei Cătălina care a obţinut titlul Miss Regina Prahovei junior, în urma unul vot desfăşurat pe siteul Fundaţiei Miss Queen Europe.

adevarul.ro

Un Comentariu la "Prahova şi-a desemnat Regina"

  1. Pingback: Prahova şi-a desemnat Regina | Ziarul Semnal de Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published.