Prahova – Seful postului de politie din Colceag, cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta

Cele mai citite

Seful postului de politie din comuna prahoveana Colceag, Stoica Ion Daliss, este cercetat de catre Serviciul Judetean Anticoruptie Prahova pentru luare de mita, trafic de influenta si favorizarea infractorului.
Potrivit datelor oferite, miercuri, de catre reprezentantii Serviciul Judetean Anticoruptie Prahova al Directiei Generale Anticoruptie (DGA), Daliss a fost retinut, luni, pentru 24 de ore, fiind apoi prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventiva, dar instanta a decis cercetarea sa in stare de libertate si obligarea inculpatului de a nu parasi tara fara incuviintarea instantei de judecata.
Conform portalului instantelor de judecata, politistul este obligat sa nu se apropie de persoanele vatamate, denuntatori, martori, precum si de membrii familiei acestora, sa nu comunice cu aceste persoane in mod direct sau indirect si sa nu se afle in locuinta vreuneia dintre acestea.
Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova au formulat recurs impotriva deciziei Tribunalului, acesta urmand a fi judecat la Curtea de Apel Ploiesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie