Prahova – Seful gruparii Ghenosu vrea ca dosarul sau sa fie judecat la Tribunalul Dambovita

Data:

Seful gruparii Ghenosu, Florin Nicolae Ghinea, vrea ca dosarul in care a fost trimis in judecata in 2009 sa merga pe rolul Tribunalului Dambovita, avocatul lui invocand exceptia de necompetenta teritoriala in acest caz a Tribunalului Prahova.
Purtatorul de cuvant al Tribunalului Prahova, Alice Harhoi, a declarat, pentru AGERPRES, ca avocatul lui Ghenosu a invocat, la termenul de marti, exceptia nulitatii absolute a actelor de cercetare penala si exceptia de necompetenta teritoriala a instantei prahovene in dosar, sustinand ca este de competenta Tribunalului Dambovita.
Instanta a amanat pentru data de 19 septembrie pronuntarea deciziei asupra celor doua exceptii invocate, in vederea depunerii concluziilor scrise.
Potrivit portalului instantelor de judecata, liderul clanului Ghenosu este cercetat in dosarul din martie 2009 pentru initiere, constituire de grup infractional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL