Prahova – Sase persoane suspectate de furt, retinute de politisti in urma unor perchezitii

Cele mai citite

Sase persoane suspecte de spargeri de locuinte si furturi din societati comerciale au fost retinute, joi, in urma perchezitiilor efectuate de politisti in localitatile Puchenii Mari, Brazi, Barcanesti, Ploiesti si Urlati.
Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, 18 perchezitii domiciliare au fost efectuate, joi, de efective ale Politiei municipiului Ploiesti, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti, actiunea vizand o serie de suspecti de furturi din locuinte si societati comerciale.
De la respectivele locuinte au fost ridicate de catre anchetatori mai multe bunuri (aparate de sudura, aparatura electrocasnica, scule electrice folosite in constructii si confectii metalice) despre care s-a stabilit ca au fost sustrase din sapte locuinte si dintr-o societate comerciala din localitatea Puchenii Mari in perioada decembrie 2011- ianuarie 2012, prejudiciul ridicandu-se la aproximativ 170.000 lei.
Din cercetarile politistilor a rezultat ca suspectii patrundeau prin efractie, pe timpul noptii, in case locuite temporar si sustrageau diferite bunuri pe care ulterior le valorificau la persoane din Puchenii Mari, Brazi si Ploiesti.
Cele sase persoane retinute urmeaza sa fie prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti cu propunere de arestare preventiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie