Prahova: Şapte kilograme de tutun şi mii de tuburi de ţigarete, găsite la domiciliul unui prahovean

Cele mai citite

Şapte kilograme de tutun şi mii de tuburi de ţigarete au fost găsite, joi, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor în urma unei percheziţii efectuate la domiciliului unui bărbat din comuna prahoveană Apostolache, suspectul fiind arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul IJP Prahova au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din comuna Apostolache, anchetatorii găsind şi ridicând în vederea cercetărilor un aparat electric de umplut ţigări (tuburi), şapte kilograme de tutun pentru fumat, 58 cutii a câte 100 tuburi ţigarete fiecare şi 1.668 de ţigarete.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul acestui an, bărbatul a produs ţigarete cu ajutorul unui aparat special, iar ulterior le-a comercializat pe raza comunei Apostolache la diverşi clienţi, obţinând astfel venituri neimpozitate.

Judecătoria Ploieşti a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a suspectului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

 

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie