Prahova – Saniuta (independent): Voi vota programul de guvernare, daca amendamentele mele vor fi acceptate

Prahova – Saniuta (independent): Voi vota programul de guvernare, daca amendamentele mele vor fi acceptate

Deputatul independent Marian Saniuta a declarat joi, pentru Agerpres, ca va vota programul de guvernare al Cabinetului Ungureanu, doar daca amendamentele pe care le va prezenta in Parlament vor fi partial sau total acceptate.
„Ca de fiecare data, vin la lucrarile Parlamentului. Trebuie sa precizez ca nu voi vota o lista, ci un program de guvernare, daca si numai daca amendamentele pe care le voi prezenta azi vor fi acceptate“, a declarat Saniuta.
Deputatul a precizat ca va face o serie de amendamente in domeniul sau „de pricepere“, cel al Apararii, ordinii publice si sigurantei nationale.
„Daca vor fi acceptate partial sau total, mi se pare firesc sa votez, pentru ca programul de guvernare va contine si glasul cetatenilor din colegiul meu“, a conchis parlamentarul de Prahova.
Primul-ministru desemnat Mihai-Razvan Ungureanu si membrii Cabinetului sau se prezinta, joi, in plenul Legislativului, pentru a obtine votul de investitura din partea senatorilor si deputatilor, pe fondul boicotului parlamentar anuntat de Opozitie.
Potrivit vicepresedintelui Senatului Petru Filip (PDL), votul de investitura, ce va fi dat dupa dezbaterea programului de guvernare a Cabinetului Ungureanu, va fi secret, cu bile.
Pentru a fi investit, noul Executiv trebuie sa intruneasca voturile majoritatii deputatilor si senatorilor, respectiv 233 de voturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.