Prahova – Revolutionarii continua sa protesteze in ciuda temperaturilor foarte scazute

Cele mai citite

Membrii asociatiilor de revolutionari din Prahova au continuat sa protesteze la Ploiesti, pentru a saptesprezecea zi consecutiv, in ciuda temperaturilor foarte scazute de afara.
Aproximativ 30 de persoane s-au adunat, luni, in centrul municipiului resedinta de judet pentru a cere demisia presedintelui Traian Basescu si organizarea de alegeri anticipate.
Manifestantii au scandat timp de aproximativ trei ore lozinci antiprezidentiale si antiguvernamentale si sustin ca vor continua sa iasa in strada, chiar daca vremea este nefavorabila.
Revolutionarii au obtinut, miercuri, 25 ianuarie, o autorizatie in baza careia pot protesta timp de 30 de zile in centrul Ploiestiului in intervalul orar 14.00-22.00.
In ciuda acestui fapt, din cauza temperaturilor scazute de afara, protestatarii care s-au adunat in ultimele zile in fata Palatului Administrativ din Ploiesti au manifestat doar pe o perioada de doua-trei ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie