Prahova – Protestele antiguvernamentale au continuat la Ploiesti

Data:

Membrii asociatiilor de revolutionari din Prahova au manifestat si joi in centrul municipiului Ploiesti, acesta fiind a douazecea zi consecutiv in care protestatarii ies in strada pentru a cere demisia guvernului, a presedintelui Traian Basescu si organizarea de alegeri anticipate.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, Leonard Dragomirescu, aproximativ 40 de persoane au protestat timp de doua ore in fata Palatului Administrativ din Ploiesti, acestea scandand lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale si cerand, ca de fiecare data, organizarea de alegeri anticipate.

O parte dintre manifestanti au participat in fiecare zi la aceste actiuni de protest si sustin ca vor continua sa iasa in strada in ciuda vremii nefavorabile.
Revolutionarii au obtinut, miercuri, 25 ianuarie, o autorizatie in baza careia pot protesta timp de 30 de zile in centrul Ploiestiului in intervalul orar 14.00-22.00. In pofida acestui fapt, din cauza temperaturilor scazute de afara, protestatarii care s-au adunat in ultimele zile in fata Palatului Administrativ din Ploiesti, in care isi au sediul Prefectura Prahova, Consiliul Judetean Prahova, Primaria Ploiesti si mai multe cabinete parlamentare, au manifestat doar pe o perioada de doua-trei ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...