Prahova – Protest in curtea Spitalului Judetean Ploiesti fata de o investitie a CJ intr-un pavilion administrativ

Data:

Zece persoane protesteaza luni in curtea Spitalului Judetean Ploiesti fata de inaugurarea unei investitii de 1,6 milioane de lei a Consiliului Judetean (CJ) Prahova intr-un pavilion administrativ.
Protestatarii care au pancarte cu mesaj impotriva presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, sustin ca nu au nimic comun cu mediul politic si ca banii trebuiau investitii in toalete si paturi noi. Pe pancarte se pot citi mesaje precum: „Pensionarul Cosma a uitat de batranii bolnavi“, „De ce birouri de un milion de euro si nu paturi + toalete!“, „Vrem conditii pentru pacienti si nu birouri!“. Accesul protestatarilor in zona pavilionului administrativ a fost interzis de catre angajatii firmei de securitate, iar reprezentantii administratiei judetene au parasit curtea folosind o alta iesire.
CJ Prahova a inaugurat luni o investitie de 1,6 milioane de lei intr-un pavilion administrativ la Spitalul Judetean Ploiesti. Investitia a fost inceputa in luna august a anului trecut si finalizata cu o luna intarziere din cauza conditiilor meteo din timpul iernii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...