Prahova: Poliţia Prahova a primit un Volkswagen Amarok de intervenţie

Data:

Poliţiştii care patrulează în cele mai importante zone ale judeţului Prahova vor avea la dispoziţie un VW Amarok de intervenţie pentru cinci luni.

Şoferii care vor avea drumuri în următoarele cinci luni prin judeţul Prahova vor avea ocazia de a vedea la lucru cea mai nouă maşină intrată în arsenalul Poliţiei Prahova: un Volkswagen Amarok. Modelul a fost pus la dispoziţia forţelor de ordine de către Porsche România, perioada în care maina va servi pentru patrulare fiind noiembrie 2012-aprilie 2013.

Maşina care a intrat pe mâna poliţiştilor este un Amarok 2.0 BiTDI de 163 de cai putere cu transmisie manuală cu şase trepte. Dotată special pentru intervenţie cu o gamă de echipamente dedicate acestui tip de model, exemplarul Amarok vine cu sisteme de avertizare optice şi acustice semnate de Federal Signal (rampă luminoasă Arjent, sirenă electronică şi difuzor de 100W, proiectoare MicroLed) care respectă normele europene R65 privind echipamentele de acest tip destinate maşinilor de intervenţie.

Exemplarul 2.0 de 163 CP pus la dispoziţia Poliţiei Prahova are un preţ de pornire de 26.893 de euro cu TVA în versiunea de bază. Maşina de intervenţie este echipată pe nivelul Trendline, preţul maşinii cu opţiuni incluse (fără echipamentele speciale de intervenţie) fiind de 35.119 euro cu TVA inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...