Prahova – Ploiestean retinut dupa ce si-a ucis fiul prin injunghiere

Data:

Un ploiestean in vasta de 62 de ani a fost retinut marti de politisti dupa ce si-a ucis fiul prin injunghiere in urma unui conflict spontan.
Potrivit datelor oferite de Inspectoratul de Politie Judetean Prahova, conflictul dintre cei doi a avut loc la Ploiesti pe fondul consumului de bauturi alcoolice. La un moment dat intre cei doi a izbucnit o cearta, iar barbatul in varsta de 62 de ani l-a injunghiat pe fiul sau de 36 de ani, acesta din urma decedand chiar in locuinta sa.
Batranul a fost retinut, iar cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...