Prahova – Pistol, deţinut ilegal

Data:

Un bărbat din judeţul Prahova este suspectat că a sustras dintr-o locuinţă un pistol cu bile, pe care ulterior l-a vândut. 
Poliţiştii Secţiei 12 Vălenii de Munte, judeţul Prahova, au fost sesizaţi de I. Eugen, din comuna Izvoarele, despre faptul că i-a fost furat din locuinţă un telefon mobil.
În urma verificărilor efectuate a rezultat că principalul suspect este C. Ionuţ, din aceeaşi localitate.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că bărbatul a sustras pe lângă telefonul mobil reclamat şi suma de 500 lei, încă un telefon mobil şi un pistol cu bile de cauciuc, pe care l-a vândut unui consătean.
Extinzând cercetările, au rezultat indicii că bărbatul este principalul suspect şi în cazul a două furturi din case de vacanţă, comise tot pe raza comunei Izvoarele.
Pistolul nu a fost reclamat ca fiind furat de persoana vătămată întrucât fusese achiziţionat din Bulgaria, la sfârşitul lunii octombrie 2011 şi nu deţinea documente de provenienţă şi nici permis de port armă pentru el.
Atât partea vătămată, cât şi celelalte două persoane care au deţinut pistolul respectiv sunt acum cercetate pentru deţinere sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.
C. Ionuţ, suspectat de comiterea infracţiunii de furt, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL