Prahova – Perchezitii ale DIICOT in Ploiesti si Bucuresti la magazine de etnobotanice

0
44

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiesti, desfasoara, joi, o serie de perchezitii la magazine de etnobotanice din Bucuresti si Ploiesti, dar si la domiciliile celor doi patroni ai respectivelor puncte comerciale.
Potrivit sefului DIICOT Ploiesti, Ionut Botnaru, actiunea vizeaza trei magazine din municipiul resedinta de judet, inca un magazin din Capitala, dar si locuintele patronilor acestora, respectiv Popescu Alexandru Nicolae, de 28 de ani, si Neculache Aurelian Sorin, de 22 de ani, aflate in Bucuresti.
La cele patru puncte comerciale se vindeau droguri care contin ca substante active etcatinona, considerata drog de risc, si jwh250, substanta care e considerata drog de mare risc.
In urma uneia dintre perchezitiile care s-au incheiat deja, procurorii au gasit la domiciliul unuia dintre patroni toata marfa pe care acesta o retrasese de la punctele sale de vanzare, ca urmare a faptului ca se astepta la un control din partea comisarilor OPC.
La audieri vor fi aduse cel putin 12 persoane, inclusiv vanzatorii de la cele patru magazine care obtineau, zilnic, intre 1.500 si 4.000 de lei, din vanzarea acestor droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!