Prahova – Patru soferi au ramas fara permise dupa ce au ignorat filtrele rutiere si au intrat pe drumuri inchise

Data:

Patru soferi care au ignorat filtrele instituite de Politie pe unele drumuri din judetul Prahova au fost amendati, iar permisele le-au fost suspendate, unul dintre soferii sanctionati conducand un autobuz cu 20 de navetisti care a ramas blocat in nameti timp de mai multe ore pe DN 1D.
Conform datelor oferite, marti, de subprefectul de Prahova, Gabriel Hornoiu, Politia a suspendat permisele de conducere a patru soferi care au intrat pe drumuri inchise, ocolind sau ignorand filtrele rutiere.
Trei dintre soferii sanctionati au ramasi blocati pe DN 1D, unul dintre acestia, care conducea un autobuz in care se aflau 20 de navetisti, ocolind filtrele si ramanand inzapezit timp de aproximativ opt ore.
Un al patrulea sofer a fost prins de autoritati pe un drum judetean, care de asemenea era inchis din cauza viscolului puternic.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...