Prahova – Patru copii cazati la doua vile din Breaza au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

Data:

Patru copii care erau cazati la doua vile din statiunea prahoveana Breaza au ajuns, luni noapte, la Spitalul Municipal din Campina, cu simptome de toxiinfectie alimentara, prezentand diaree, varsaturi si ameteli.
Seful Directiei Sanitar Veterinare (DSV) Prahova, George Stratulat, a declarat, marti, ca zece dintre cei 60 de copii din Focsani care erau cazati la cele doua vile au prezentat aceste simptome, insa doar patru au ajuns la spitalul din Campina, unde au fost tratati. Niciunul nu se mai afla internat in unitatea medicala.
„Un grup de 60 de copii ai unei echipe de dans din Focsani, cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani, a fost cazat la doua vile din Breaza apartinand unei persoane fizice. Azi-noapte (n.r. luni noapte), zece dintre acestia au manifestat diaree, varsaturi si ameteli, iar patru dintre ei au ajuns la spitalul din Campina. La aceasta ora, niciun copil nu mai este internat si, din cunostinta mea, ei sunt deja in drum spre Focsani“, a afirmat seful DSV.
In urma unui control al inspectorilor DSV, s-a stabilit ca cele doua vile nu erau autorizate sanitar-veterinar, astfel ca proprietarul a fost amendat cu 40.000 de lei.
„La control, nu am gasit alimente. Ori au mancat-o copiii pe toata, ori a fost aruncata, nu stim. Proprietarul a fost amendat cu 40.000 lei pentru lipsa autorizatiei sanitar-veterinare si i s-a interzis sa mai cazeze persoane pana la rezolvarea situatiei“, a adaugat Stratulat.
Cei 60 de copii erau cazati la Breaza din data de 28 august si trebuiau sa ramana aici pana pe 3 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL