Prahova – O localitate din judet, fara curent electric de peste 72 de ore

Cele mai citite

Localitatea prahoveana Salciile nu beneficiaza de alimentare cu energie electrica de peste 72 de ore, lucratorii de la Electrica neputand sa intervina pentru remedierea problemelor din cauza drumurilor blocate.
Potrivit purtatorului de cuvant al Electrica Muntenia Nord, Marian Popa, aproximativ 800 de consumatori sunt afectati de aceasta situatie, cablurile fiind rupte pe o distanta de aproximativ cinci kilometri.
„La Salciile se poate ajunge pe doua cai: pe la Ciorani, aceasta fiind, de altfel, modalitatea prin care am reusit sa ducem, miercuri seara, un grup electrogen la brutarie, sau pe la Fulga. Drumul Fulga-Salciile este, insa, in continuare blocat, iar echipele noastre nu au posibilitatea de a interveni pana nu se va relua circulatia. Se pare ca este vorba despre inca doi kilometri care trebuie degajati de zapada adusa de viscol. Imediat ce ni se permite sa intram, putem rezolva problema in cateva ore“, a explicat Popa.
Conform datelor oferite de catre Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, in judet mai sunt blocate DN 1D (inchis de la Albesti Paleologu catre Urziceni), DJ 102D (Baba Ana – Boldesti Gradistea – Salciile), DJ 102H (Mizil – Amaru) si DJ 100C (Fulga – Salciile).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie