Prahova – Muncitorul prins sub un mal de pamant a decedat

Data:

Muncitorul care a fost prins, marti, sub un mal de pamant care s-a surpat peste el pe un santier de constructii din Ploiesti a fost declarat decedat.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marina Dinu, barbatul de aproximativ 45 de ani care a fost prins sub un mal de pamant timp de o ora a fost supus manevrelor de resuscitare insa nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa.
„Din primele date pe care le avem de la locul accidentului, este vorba despre un barbat de aproximativ 45 de ani din Iasi, angajat al unei firme care lucreaza la santierul unui viitor supermarket din cartierul ‘Albert’ din municipiul Ploiesti. Acesta efectua lucrari de canalizare, cand santul s-a surpat peste el“, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Dan Radu.
De asemenea, inspectorul sef adjunct din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Prahova, Darius Musat, a precizat ca barbatul care a decedat era chiar sef de echipa si ca a intrat in santul respectiv inainte ca acesta sa fie asigurat.
„In acest moment, avem inspectori pe teren care cerceteaza accidentul, ancheta urmand sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii evenimentului“, a afirmat Musat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...