Prahova – Mircea Cosma (PSD):Cei care nu au votat motiunea sunt tradatorii, cei care au votat-o sunt patrioti

Data:

Presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, ca trecerea motiunii de cenzura depusa de USL era de asteptat, cei care nu au votat motiunea fiind, in opinia sa, tradatori.
„S-a intamplat ceea ce era de asteptat sa se intample. (…) Eu stiu ca mai sunt oameni care, ramasi inchistati in educatia lor primara, primitiva, de copii carora le-au crescut dintii si musca din parinti, sunt tradatorii. Cei care nu au votat motiunea, aia sunt tradatorii. Cei care au votat-o sunt patrioti“, a spus Cosma.
Potrivit acestuia, unii din parlamentarii carora le-a fost teama sa voteze motiunea, din cauza unor „amenintari“ au invins acest sentiment si s-au exprimat liber.
„Omul trebuie sa se poata exprima liber. S-au creat emulatiile necesare exprimarii libere si a parlamentarilor carora le-a fost frica sa voteze sub diferite amenintari. Pana la urma, statornicia natiunii care este in gena poporului roman a invins“, a conchis Cosma.
Acesta a precizat ca USL este si a fost intotdeauna pregatit sa preia guvernarea.
Motiunea de cenzura initiata de opozitie a fost adoptata vineri de Parlament cu 235 de voturi iar Guvernul premierului Mihai Razvan Ungureanu a fost demis.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...