Prahova – Minor cercetat pentru violarea unui băieţel de cinci ani

Cele mai citite

Un minor în vârstă de 13 ani din comuna prahoveană Brazi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, victima în acest caz fiind un băieţel de cinci ani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Dan Radu, un elev de clasa a şasea de la o şcoală din comuna Brazi este cercetat pentru că, în urmă cu o săptămână, ar fi violat un copil de cinci ani, alţi doi colegi ai agresorului, care au asistat la comiterea faptei, fiind şi ei cercetaţi în acelaşi dosar.
„Bunica victimei a depus, la începutul acestei săptămâni, o plângere la poliţie, reclamând faptul că nepotul său a fost agresat sexual în curtea şcolii de un elev de 13 ani. În acest moment, ancheta este în desfăşurare, în acest caz fiind nevoie şi de efectuarea unei expertize medico-legale“, a declarat, vineri, reprezentantul IPJ Prahova.
De asemenea, inspectorul şcolar general Gheorghe Borovină a declarat, pentru AGERPRES, că, potrivit primelor cercetări, fapta nu s-ar fi petrecut în curtea şcolii, ci în imediata apropiere, dincolo de gardul unităţii de învăţământ.
O anchetă în acest caz a fost deschisă şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.
Băieţelul de cinci ani se află în grija bunicii sale, după ce părinţii săi au divorţat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Pianul și maestrul său inventator: Bartolomeo Cristofori, geniul italian din 1698

Pianul, un instrument muzical cu o istorie bogată și sonorități elegante, își are originile în geniul creativ al unui...

Alte articole din aceasta categorie