Prahova: Meciuri demonstrative de baschet ale persoanelor în scaun cu rotile din Ploieşti

Data:

Două meciuri demonstrative de baschet vor fi susţinute de persoane cu dizabilităţi din municipiul Ploieşti în cadrul unui proiect dedicat acestei categorii sociale finanţat de primăria municipiului reşedinţă de judeţ.
Coordonatorul proiectului ‘Viaţă Independentă în Societate (VIS) pentru persoanele cu dizabilităţi’, Mirela Cîrlan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciurile vor avea loc în spaţii publice (parcuri sau esplanada din faţa Palatului Culturii) din municipiul Ploieşti, scopul fiind acela de a promova ‘abilităţile persoanelor cu dizabilităţi’.
‘Proiectul presupune activităţi specifice persoanelor cu dizabilităţi din Ploieşti care au ca scop dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă pentru ca ele să se integreze mai uşor în societate. Vom face evaluări şi prescrieri de echipamente de mobilitate, vom face consiliere pentru ei pentru accesarea drepturilor pe care le au în baza legii 448/2006, stagii şi seminarii de instruire pentru viaţa independentă, demonstraţii de baschet în fotoliu rulant. Avem o echipă de baschet care va face această demonstraţie’, a afirmat coordonatorul proiectului.
Proiectul ‘Viaţă Independentă în Societate (VIS) pentru persoanele cu dizabilităţi’ este finanţat de Primăria Ploieşti, are o valoare de 24.995 lei şi se va desfăşura pe parcursul a cinci luni, fiind implementat de Centrul de Training Regional Prahova al Fundaţiei Motivation România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...