Prahova – Luptator al Serviciului pentru Interventii Rapide, ranit dupa ce arma i s-a descarcat accidental

Cele mai citite

Un luptator din cadrul Serviciului pentru Interventii Rapide (SIR) a fost ranit, joi, in timpul unei perchezitii domiciliare, dupa ce arma pe care o avea in dotare i s-a descarcat accidental.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Prahova, Dan Radu, luptatorul SIR care participa la o perchezitie ce se desfasura intr-o zona locuita de romi din orasul Boldesti Scaieni s-a ranit la piciorul drept dupa ce arma din dotare i s-a descarcat accidental, proiectilul de cauciuc provocandu-i leziuni la nivelul falangelor.
„La momentul producerii incidentului, efectivele se aflau la domiciliul unei persoane de etnie roma suspectata pentru comiterea mai multor furturi. Politistul care are doua falange fracturate a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti pentru a primi ingrijiri medicale, acestea ramanand internat“, a declarat reprezentantul IJP.
La nivel institutiei a fost constituita o echipa de cercetare, care va efectua verificari in vederea stabilirii cu exacitate a imprejurarilor in care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie