Prahova – Investiţie de aproximativ un milion de euro pentru extinderea rampei ecologice de la Boldeşti Scăieni

Cele mai citite

O investiţie de aproximativ un milion de euro a fost inaugurată, miercuri, 18 mai, la Boldeşti Scăieni, aceasta constând într-o nouă alveolă de depozitare a rampei ecologice care aparţine companiei Vitalia Servicii pentru Mediu.
Potrivit responsabilului pe comunicare al companiei, Cornel Vicol, celula 4 inaugurată miercuri face parte din Proiectul de ecologizare şi extindere, pe o suprafaţă de 6,5 hectare, a capacităţii de depozitare a sitului de la Boldeşti Scăieni, proiect care va asigura depozitarea controlată a deşeurilor menajere şi asimilabile acestora, provenind din judeţul Prahova, până în anul 2026.
Noua alveolă are o capacitate de circa 250.000 de metri cubi, suprafaţa acesteia fiind de aproximativ două hectare.
„Celula de depozitare inaugurată azi se va umple în aproximativ doi ani. Până atunci, însă, vom continua extinderea depozitului, valoarea totală a investiţiei în acest sens urmând a fi de 2,5 milioane de euro. Rampa ecologică de aici deserveşte aproape 90% din localităţile judeţului Prahova“, a declarat, pentru AGERPRES, Cornel Vicol.
Rampa ecologică de la Boldeşti Scăieni a fost deschisă în luna august 2001, având o suprafaţă totală de 13,8 hectare şi o capacitate de depozitare de peste 2,5 milioane de metri cubi de deşeuri. Durata de viaţă a sitului este de circa 25 de ani. (Sursa: Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie