Prahova – Incendiu puternic la asociatia crestina de la Valea Plopului; mai multe cladiri au fost distruse

Cele mai citite

Un incendiu puternic a izbucnit, marti dimineata, la asociatia crestina Pro Vita de la Valea Plopului, mai multe cladiri fiind distruse de flacari, fara a fi inregistrate victime.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, Marina Dinu, incendiul s-a manifestat pe o suprafata totala de aproximativ 800 de metri patrati si a distrus o bucatarie, o sala de mese, o cladire administrativa, un spatiu in care era amenajat un club al copiilor, dar si mobilier si electrocasnice, valoarea pagubelor nefiind deocamdata stabilita.
La fata locului s-au deplasat 24 de pompieri cu patru autospeciale de lucru cu apa si spuma, interventia pentru stingerea incendiului durand mai mult de trei ore.
Din primele cercetari, incendiul a fost cauzat de instalatia electrica neizolata corespunzator.
Acesta este al doilea incendiu care a izbucnit la asociatia crestina in decurs de cateva zile, dupa ce, vineri, mai multe capite de fan au ars ca urmare a jocului unor copii cu focul.
La acel moment, 30 de tone de furaje au fost distruse de flacari, 20 de pompieri deplasandu-se la fata locului cu patru autospeciale de lucru cu apa si spuma.
De asemenea, la inceputul lunii martie, aici a mai fost un incendiu care a cuprins anexele gospodaresti aflate in curtea parohiei.
Asociatia Pro Vita, infiintata de preotul Nicolae Tanase, adaposteste peste 200 de asistati, copii orfani sau proveniti din familii cu probleme sociale, copii abandonati, femei gravide si mame care se afla in situatii dificile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie