Prahova – Incendiu la un depozit de cauciucuri si produse petroliere situat in apropiere de rafinaria Vega din Ploiesti

Cele mai citite

Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, la un depozit de cauciucuri si reziduuri petroliere situat vizavi de rafinaria Vega din municipiul Ploiesti, zeci de pompieri lucrand aproximativ doua ore pentru lichidarea acestuia.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, Marina Dinu, incendiul s-a manifestat pe o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati la acoperisul depozitului, existand risc de explozie avand in vedere faptul ca in acesta existau mai multe butoaie metalice cu produse petroliere.
La actiunea de lichidare a incendiului au participat 32 de lucratori ai ISU cu cinci autospeciale de lucru cu apa si spuma, operatiunea durand aproximativ doua ore.
In urma acestui eveniment nu au fost inregistrate victime, pagubele produse fiind in valoare de aproximativ 100.000 de lei, pompierii salvand bunuri in valoare de 500.000 de lei.
Reprezentantul ISU a precizat ca, in urma primelor verificari, s-a stabilit ca incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un conductor electric defect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie