Prahova – Gospodarii, beciuri si strazi inundate in urma ploilor torentiale

Data:

Mai multe gospodarii, beciuri ale unor case si strazi au fost inundate in judetul Prahova, in ultimele 72 de ore, in urma ploilor abundente.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova remis, luni, presei, pompierii au intervenit in aceasta perioada in mai multe localitati din judet pentru evacuarea apei din beciurile caselor, din gospodarii sau de pe strazi, dar si pentru indepartarea unor bolovani de pe partea carosabila.
Echipajele ISU au intervenit cu autospeciale si motopompe pentru evacuarea apei din beciurile unor case din municipiul Ploiesti si din satul Soimari, in timp ce la Cornu de Jos s-a actionat pentru evacuarea apei din demisolul unei pensiuni inundat pe o suprafata de aproximativ 150 de metri patrati.
Curtea unei case particulare din satul Cornu de Sus a fost inundata pe o suprafata de aproximativ 80 de metri patrati, apa ajungand la o adancime de 40 de centimetri, iar curtile si gradinile de la un grup de locuinte din comuna Ciorani, sat Cioranii de Jos, au fost, de asemenea, afectate de cantitatile mari de apa care au cazut in ultima perioada.
Pompierii au intervenit si la Mizil pentru evacuarea apei din curtea unei case, in timp ce la Berceni au fost solicitati in cazul inundarii unei strazi.
Echipajele de interventie ale ISU Prahova au actionat, de asemenea, pe DN 1, la Busteni, pentru indepartarea unor bolovani de pe partea carosabila.
Judetul Prahova se afla sub avertizare meteorologica cod portocaliu de ploi valabila pana marti, la ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...