Prahova – Furt din cutia de valori a unei bănci din Ploieşti

Date:

cutie valori bancaUn bărbat din Ploieşti susţine că i-a fost furată suma de 200.000 de euro din cutia de valori a băncii la care îi depusese. Persoana care a reclamat că i-au dispărut bunuri şi bani din caseta de valori pe care o închiriase în incinta unei bănci din Ploieşti susţine că valoarea totală a prejudiciului este de 200.000 de euro, afirmă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, a afirmat că reclamantul a sesizat Poliţia joi, 4 iulie, în jurul orei 11.00, susţinând că a închiriat în incinta sucursalei Raiffeisen Bank din centrul Ploieştiului o casetă cu valori din care lipsesc bani şi mai multe bunuri în valoare de 200.000 de euro.
Echipaje de anchetatori s-au deplasat la sediul băncii, unde au deschis o anchetă, printre investigatori numărându-se şi şeful Serviciului Investigaţii Criminale din IPJ Prahova, Nicolae Zecheru. În jurul orei 16.00, anchetatorii au părăsit sediul băncii.
În paralel, reclamantul a fost audiat la sediul Poliţiei, iar surse din rândul anchetatorilor au afirmat că acesta şi-a schimbat de mai multe ori declaraţiile cu privire la valoarea bunurilor care ar fi dispărut din caseta de valori.
Surse din rândul anchetatorilor afirmau că persoana care a reclamat dispariţia bunurilor şi a banilor din cutia de valori este un bărbat din localitatea Bărcăneşti, situată la câţiva kilometri de Ploieşti. Aceleaşi surse spuneau că bărbatul a susţinut iniţial că i-ar fi dispărut bunuri şi bani în valoare totală de aproape un milion de euro.
Reprezentanţii sucursalei bancare au spus că nu pot face niciun comentariu legat de reclamaţia bărbatului şi că un punct de vedere oficial va fi exprimat, în cursul acestei zile, de către conducerea centrală a băncii. Aceştia se apără spunând că procedurile prevăd că doar bărbatul avea cheia şi de ori câte ori ajungea la cutia sa de valori, mergea însoţit de un angajat al băncii.
Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt IPJ Prahova, a declarat, la Realitatea TV: „Acum se cercetează incidentul la faţa locului, urmând a se stabili care a fost suma de bani şi dacă se confirmă sesizarea respectivă. Am fost sesizaţi că dintr-o cutie de valori aflată într-o bancă din Ploieşti au dispărut bani şi bunuri“.
Victima furtului doreşte să îşi păstreze anonimatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...