Prahova – A fost gasita masina urmaritului general pentru prinderea caruia s-au tras focuri de arma

Cele mai citite

Masina cu care a fugit, miercuri seara, barbatul urmarit general pentru prinderea caruia politistii au tras mai multe focuri de arma a fost gasita in comuna prahoveana Puchenii Mari.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Dan Radu, autoturismul este verificat, suspectul fiind in continuare cautat in zonele cuprinse intre localitatile Potrigrafu si Barcanesti, dar si in alte puncte in care exista suspiciuni ca s-ar putea ascunde.
In acest sens au fost instalate filtre rutiere, dintre care doua pe DN 1, la Barcanesti si la Potigrafu.
Un urmarit general pe numele caruia exista trei mandate de executare a pedepsei de doi, trei si opt ani pentru furt, inselaciune si uzurpare de calitati oficiale este cautat de politistii prahoveni.
Suspectul are 43 de ani, este din municipiul Campina si este dat in urmarire generala de la inceputul anului.
Politistii prahoveni aveau informatii potrivit carora barbatul se indrepta, miercuri seara, catre Ploiesti, astfel incat au instituit un filtru rutier la Barcanesti.
Dandu-si seama de faptul ca este urmarit, barbatul a schimbat brusc directia de mers. Politistii prahoveni au tras mai multe focuri de arma in incercarea de a-l opri, dar barbatul a reusit sa fuga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie