Prahova – Festivalul de muzică rock şi electro Free Fest, la a doua ediţie

Data:

Cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică rock şi electro cântată live are loc, în perioada 27-29 mai, în Parcul „Constantin Stere“ din localitatea prahoveană Bucov.
Potrivit unui comunicat remis presei de către organizatori, evenimentul, care se va desfăşura pe parcursul a trei zile şi două nopţi, reuneşte unele dintre cele mai cunoscute trupe ale muzicii rock şi electro din ţară, festivalul fiind organizat de Primăria municipiului Ploieşti, în parteneriat cu Administraţia Parcului „Constantin Stere“.
Printre cei care au confirmat participarea la a doua ediţie a Free Fest se numără Trooper, El Negro, E.M.I.L., Sport Sângeros 3, Darauf, Travka, Lefters, S.A.N., PseudoNoise, Pilgrims Progress (pentru scena principală) şi Specii, Cedry2k, Monobrow şi Vizi (pentru scena secundară).
De asemenea, în parc va fi amenajat un traseu moto, pe care se vor desfăşura concursuri de profil, în program fiind prevăzută şi o paradă a motocicliştilor, care va avea loc în Ploieşti.
În acelaşi timp, vor fi amenajate şi două zone de camping, una pentru motociclişti şi o altă pentru ceilalţi participanţi.
Ediţia din acest an a festivalului va fi asociată „Zilelor Ploieştiului“, eveniment care va avea loc tot în perioada 27-29 mai.
Prima ediţie a Free Fest a reunit 18.000 de oameni, 29 de trupe şi 109 artişti care au evoluat pe 2 scene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...