Prahova – Femeie decedata intr-un incendiu in comuna Ceptura

Data:

O femeie de 85 de ani din comuna Ceptura, sat Malu Rosu, a decedat, marti, intr-un incendiu care a cuprins una dintre camerele casei sale.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marina Dinu, a declarat, pentru AGERPRES, ca flacarile s-au manifestat pe o suprafata de 20 de metri patrati, acestea cuprinzand camera in care se afla si batrana.
Incendiul a fost lichidat de catre locatarii din zona inainte de sosirea echipajelor de interventie, insa femeia nu a putut fi salvata, trupul carbonizat al acesteia fiind gasit de catre pompieri.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Dan Radu, se presupune ca victima s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, astfel ca nu a putut iesi din casa.
Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o soba supraincalzita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...