Prahova: Două femei s-au aruncat în faţa trenului la distanţă de doar câteva ore

Prahova: Două femei s-au aruncat în faţa trenului la distanţă de doar câteva ore

Două femei în vârstă de aproximativ 60 de ani au murit, luni, în Prahova, la distanţă de câteva ore şi pe rute diferite, după ce au fost lovite de tren.

Primul accident feroviar a avut loc în jurul orelor 11.00, pe ruta Ploieşti-Măneciu, în dreptul localităţii Teişani. O femeie în vârstă de 60 de ani se pare că s-ar fi aruncat în faţa locomotivei. Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care femeia a recurs la acest gest. A fost găsită decedată de către medicii de la SMURD care au intervenit pentru a acorda primul ajutor. Trenul implicat în accident aparţine unei companii private.

Cel de-al doilea accident feroviar a avut loc tot luni,  în jurul orelor 14.00, dar pe ruta de cale ferată Ploieşti-Braşov, în dreptul oraşului Câmpina. Victima a fost tot o femeie despre care poliţiştii spun că ar avea în jur de 60 de ani. Încă nu se știe sigur, în acest caz, dacă femeia s-a aruncat în faţa trenului sau a fost surprinsă de locomotivă în momentul în care a vrut să traverseze linia de cale ferată. Poliţia Transport Feroviar face cercetări în ambele cazuri pentru a stabili identitatea celor două femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.