Prahova – Dosar penal pentru ca si-a abandonat copiii minori in strada

Data:

Un prahovean s-a ales cu un dosar penal pentru abandon de familie, dupa ce acesta si-a abandonat copiii minori, in varsta de doi si, respectiv, patru ani, in strada.
Potrivit datelor oferite, luni, de Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, barbatul din orasul Urlati s-a prezentat, duminica seara, la sediul Primariei Iordacheanu, solicitand sa fie insotit la domiciliul soacrei sale pentru a-i lasa acesteia in grija minorii, motivand ca sotia sa a plecat de acasa si nu a mai revenit.
Pentru ca femeia de la primarie a refuzat sa ii primeasca pe copii, barbatul, care era insotit de politisti, i-a abandonat pe minori pe DJ 102C si a plecat.
Politistii au sesizat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova, copiii fiindu-le incredintati reprezentantilor acestei institutii.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de abandon de familie, iar cercetarile sunt continuate in vederea clarificarii situatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...