Prahova – Doar 10 – 15% din masinile Inspectoratului Judetean de Jandarmi au cauciucuri de iarna

Data:

Doar aproximativ 10 – 15% dintre cele aproape o suta de autoturisme pe care Inspectoratul Judetean de Jandarmi Prahova le are in dotare pot fi echipate, in prezent, cu anvelope de iarna, a afirmat, luni, in sedinta Colegiului Prefectural, locotenent-colonelul Badea Florian, ofiter specialist tehnic in cadrul IJJ.
Potrivit acestuia, flota auto a IJJ cuprinde 98 de autoturisme, din care 60 de masini de interventie, doar 10 – 15% din total putand fi echipate cu anvelope speciale pentru sezonul rece.
„Avem doar 10 – 15% din necesarul de anvelope de iarna. Situatia a fost raportata ierarhic, la Inspectoratul General de Jandarmi. Din raspunsul pe care l-am primit rezulta ca se fac demersuri pentru asigurarea acestui necesar“, a spus reprezentantul IJJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...