Prahova – Disputa intre protestatarii adunati in centrul Ploiestiului

Date:

O disputa a izbucnit, sambata seara, intre protestatarii adunati pentru a opta zi consecutiv in centrul municipiului Ploiesti, dupa ce un grup de aproximativ zece persoane a afisat pancarte cu mesaje care sugerau ca PDL este egal cu USL, pentru a aplana spiritele fiind necesara interventia jandarmilor.
Aproximativ 60 de persoane au protestat in centrul municipiului Ploiesti pentru a opta zi consecutiv, manifestatii scandand lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale si cerand demisia presedintelui Traian Basescu si organizarea de alegeri anticipate.
La un moment dat, un grup de aproximativ zece persoane a afisat pancarte pe care erau inscrise mesaje de genul „PDL=USL“, „PDL si USL, aceeasi mizerie“. Ca urmare a acestui fapt, intre cei zece si restul manifestantilor a izbucnit un conflict, acestia din urma sustinand ca nu doresc politizarea protestului, astfel ca le-au solicitat celor care afisau respectivele pancarte sa plece din acel loc.
Jandarmii care asigura ordinea publica au intervenit pentru a aplana conflictul, astfel ca, pentru o perioada, cele doua grupuri au protestat separat, in paralel, dupa care cei de la care a pornit disputa au parasit locul manifestarii.
Protestul continua in mod pasnic, manifestantii afisand pancarte cu mesaje indreptate impotriva Guvernului, a presedintelui tarii si a liderilor PDL. Printre mesajele afisate se numara „Va rugam sa ne scuzati, nu producem cat furati“ si „Ne ploua, ne ninge, dar vom invinge“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...