Prahova – Circulaţie în condiţii de iarnă pe DN 1 şi DN 1 A, în zona de munte

Cele mai citite

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă inca de joi seară, pe drumul naţional 1, în zona Văii Prahovei, şi pe DN 1 A, în zona localităţii prahovene Cheia, opt utilaje ale secţiei Drumuri Naţionale Prahova acţionând pentru deszăpezire.

Potrivit şefului secţiei Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Manta, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă inca de joi seară, pe drumul naţional 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei şi pe drumul naţional 1 A, în zona localităţii prahovene Cheia, precum şi la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, zone în care ninge de mai multe ore.

Cinci utilaje de deszăpezire acţionează pe Valea Prahovei pe DN 1 şi alte trei utilaje de deszăpezire se află în zona de munte a DN 1 A, curăţând zăpada şi împrăştiind materiale antiderapante.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat, miercuri, că până vineri la prânz vor fi precipitaţii în toată ţara, de până la 20-25 de litri pe metru pătrat, iar vântul va bate cu putere, în rafale de până la 50 de kilometri pe oră.

Potrivit informării ANM, la munte şi, trecător, în sudul Banatului, estul Transilvaniei şi nordul Moldovei vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img