Prahova – Campanie RoRec de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice la Baicoi

Cele mai citite

O noua campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) initiata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec va avea loc, sambata, in Prahova, aceasta fiind realizata impreuna cu Primaria Baicoi.
Potrivit unui comunicat de presa al RoRec, locuitorii din Baicoi, dar si cei din localitatile invecinate vor avea la dispozitie 11 puncte de colectare a DEEE care vor fi deschise intre orele 9,30 si 16,30.
Puncte de colectare vor fi amenajate la Baicoi, la Paulesti si la Plopeni.
In cazul in care cetatenii doresc sa renunte la DEEE voluminoase sau grele, acestia pot programa un transport gratuit de la domiciliu, pana vineri, in intervalul orar 9.00-18.00, si sambata, intre orele 9.00 si 15.00.
Toti aceia care vor participa la aceasta actiune de colectare a DEEE vor fi inscrisi la o tombola putand castiga roboti de bucatarie, cafetiere, mixere sau masini de gaurit.
Aceasta este cea de-a patra actiune de colectare organizata de RoRec in Prahova de la inceputul anului, celelalte fiind desfasurate la Boldesti-Scaieni, Blejoi, Lipanesti si Magurele (31 martie), Valenii de Munte (7 aprilie) si Slanic (28 aprilie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie