Prahova – Bulevardul Carol I din Sinaia – decorat cu inimi tricolore pentru Ziua Romaniei

Data:

Bulevardul Carol I din statiunea prahoveana Sinaia a fost decorat cu imense inimi tricolore in cinstea Zilei Nationale a Romaniei, aceasta artera primind numele simbolic de „Bulevardul Tricolor“.
Potrivit unui comunicat de presa al Primariei Sinaia, toti cei care se vor afla, joi, in statiunea de pe Valea Prahovei se vor putea fotografia cu aceste inimi si vor primi panglici tricolore, un simbol al acestei sarbatori.
De asemenea, in cursul aceleiasi zile, pe bulevardul principal al localitatii va avea loc parada militara a jandarmilor de la Centrul de Pregatire si Perfectionare in Domeniul Misiunilor Montane din Sinaia si a ostasilor Unitatii Militare „Vanatori de Munte“ din Predeal, care vor defila impreuna cu fanfara Consiliului Judetean Dambovita.
O ceremonie de comemorare a soldatilor care s-au jertfit pentru intregirea Romaniei Mari va avea loc la Cimitirul Eroilor din statiune, tot aici fiind programate si discursurile si depunerea de coroane.
Evenimentul se va incheia cu o hora a Unirii care va fi facuta in curtea Centrului International de Conferinte Casino Sinaia, unde toti participantii vor primi sarmale si vin fiert.
„Vom sarbatori ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, asa cum o facem in fiecare an si cum se obisnuieste in marile orase ale tarii. Ii invit pe toti cei care iubesc Sinaia sa vina sa ne bucuram impreuna de ziua noastra. La multi ani, romani! La multi ani, Romania!“, a precizat primarul de la Sinaia, Vlad Oprea, prin intermediul comunicatului amintit.
Ziua de 1 Decembrie va fi sarbatorita si la Ploiesti, autoritatile locale pregatind, pe langa obisnuitele discursuri si depuneri de coroane, jerbe si buchete de flori, o parada militara si un survol facut de trei aeronave de tip usor din cadrul aeroclubului „Gheorghe Banciulescu“ de la Strejnic, un spectacol artistic sustinut de Orchestra de muzica populara ‘Flacara Prahovei’ a Filarmonicii „Paul Constantinescu“ Ploiesti si un concert sustinut de Fanfara Consiliului Judetean Prahova.
De asemenea, Primaria Ploiesti va oferi participantilor si traditionala portie de fasole cu carnati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...