Prahova – Barbatul suspectat de violarea unei fetite de zece ani din Ploiesti si-a recunoscut fapta

Data:

Barbatul suspectat de violarea unei fetite de zece ani din municipiul Ploiesti, care a fost identificat si luat in custodia Politiei sambata dimineata, si-a recunoscut fapta.
Potrivit sefului Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Bogdan Despescu, violatorul are 34 de ani, este ploiestean, locuind impreuna cu parintii sai la mai putin de un kilometru de cartierul in care a avut loc violul, nu are antecedente penale si nu este cunoscut ca avand afectiuni psihice.
El a recunoscut si faptul ca este autorul atacurilor comise, in luna mai 2010 si pe data de 1 iunie anul acesta, asupra altor doua minore, in acelasi cartier al municipiului Ploiesti, anchetatorii precizand ca este vorba despre fapte premeditate si documentate.
Conform datelor oferite de Bogdan Despescu intr-o conferinta de presa, barbatul s-a prezentat, sambata, singur la sediul Politiei, dupa ce acesta fusese anterior cautat, fara succes, la domiciliul sau in urma unor indicii oferite de patru persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...