Prahova – Barbatul suspectat de violarea unei fetite de zece ani din Ploiesti si-a recunoscut fapta

Cele mai citite

Barbatul suspectat de violarea unei fetite de zece ani din municipiul Ploiesti, care a fost identificat si luat in custodia Politiei sambata dimineata, si-a recunoscut fapta.
Potrivit sefului Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Bogdan Despescu, violatorul are 34 de ani, este ploiestean, locuind impreuna cu parintii sai la mai putin de un kilometru de cartierul in care a avut loc violul, nu are antecedente penale si nu este cunoscut ca avand afectiuni psihice.
El a recunoscut si faptul ca este autorul atacurilor comise, in luna mai 2010 si pe data de 1 iunie anul acesta, asupra altor doua minore, in acelasi cartier al municipiului Ploiesti, anchetatorii precizand ca este vorba despre fapte premeditate si documentate.
Conform datelor oferite de Bogdan Despescu intr-o conferinta de presa, barbatul s-a prezentat, sambata, singur la sediul Politiei, dupa ce acesta fusese anterior cautat, fara succes, la domiciliul sau in urma unor indicii oferite de patru persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie