Prahova – Barbat dat disparut de aproximativ o saptamana, cautat cu elicopterul MAI

Data:

Un barbat din comuna prahoveana Targsoru Vechi, care a fost dat disparut in urma cu aproximativ o saptamana, este cautat in zona Floresti-Banesti cu un elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor, anchetatorii luand in calcul ipoteza ca acesta ar fi fost omorat.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Dan Radu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, ca actiunea de cautare vizeaza in principal culturile de porumb de pe marginea DN 1, cautarile si scotocirile anterioare neducand la niciun rezultat.
Politistii prahoveni cauta de mai multe zile un barbat din comuna Targsoru Vechi care a fost dat disparut de fratele sau, acesta din urma reclamand faptul ca ambii au fost sechestrati de trei consateni care i-au acuzat ca au furat o suma de bani.
Reclamantul le-a spus anchetatorilor ca, in seara de 2 septembrie, a fost lipsit ilegal de libertate impreuna cu fratele sau de trei consateni care i-au acuzat ca au furat o suma de bani.
Unul dintre frati a fost, insa, eliberat in noaptea de 2 spre 3 septembrie si a mers la Politie, dandu-l disparut pe fratele sau.
In urma cercetarilor efectuate in acest caz, doi barbati de 24 si, respectiv, 29 de ani au fost arestati preventiv sub acuzatia de lipsire de libertate, cel de-al treilea avand interdictie de a parasi tara.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...