Prahova – Aproximativ 700 de contestatii la a doua sesiune a Bacalaureatului

Data:

Aproximativ 700 de contestatii au fost depuse in Prahova de catre candidatii la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.
Potrivit sefului Inspectoratului Scolar Prahova, Gheorghe Borovina, la nivelul judetului au fost inregistrate 695 de contestatii, iar promovabilitatea, inainte de solutionarea acestora, este de 15,95%, cu doua procente mai mica decat cea inregistrata anul trecut la sesiunea din toamna.
La examen s-au inscris 4.434 de candidati, insa aproximativ o mie dintre acestia au absentat, iar zece au fost eliminati pentru tentativa de copiere, respectiv cinci la proba de Limba si literatura romana, patru la Matematica si unul la Chimie.
Borovina a precizat ca singura nota de zece obtinuta, la nivelul tarii, in cadrul acestei sesiuni de exament a fost inregistrata in judetul Prahova, de catre un elev al liceului Alexandru Ioan Cuza din Ploiesti care a obtinut nota maxima la proba de istorie.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...