Prahova – Aproximativ 150 de taximetristi independenti au participat la un miting de protest in Ploiesti

Data:

Aproximativ 150 de taximetristi independenti au participat, joi, la un miting de protest in municipiul Ploiesti, acestia fiind nemultumiti de o serie de modificari ce vor fi aduse Legii taximetriei.
Potrivit presedintelui Asociatiei Profesionale a taximetristilor independenti – Euro Taxi, Ioan Giula, actiunea a fost organizata ca urmare a faptului ca taximetristii nu sunt de acord cu modificarile ce vor fi facute in cazul Legii taximetriei, printre acestea numarandu-se reinfiintarea Camerei taximetristilor si obligativitatea infiintarii de dispecerate la care sa fie arondate minim 50 de masini autorizate in regim de taxi.
Mitingul de protest a inceput in nordul municipiului resedinta de judet, cei aproximativ 150 de taximetristi participanti deplasandu-se in coloana, insotiti de echipaje ale Politiei si Jandarmeiei, pana in fata Palatului Administrativ situat in centrul orasului, cladire in care isi au sediile Prefectura Prahova, Consiliul Judetean Prahova si Primaria Ploiesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...